Vores historie & mission

Vi vil hjælpe folk med ikke mindst at forbedre deres søvn og helbred, men også øge der produktivitet

Om os og hvordan Blux startede

Blux er en start-up med base i København med en lidenskab for menneskers sundhed og velvære. Som studerende og iværksættere selv kender vi alt for godt til det med at sidde foran skærmene hver dag, flere timer i streg - især sent om aftenen med massere af deadlines at nå. 

I flere år har vi anerkendt blåt lys som et reelt problem for vores helbred. Vi har selv lidt af søvnbesvær og oplevet det her med at få irriterede øjne og hovedpine når vi har siddet foran computeren hele dagen. Allerede for 6 år siden begyndte vi at bruge blue light briller for at passe på os selv og vores helbred. Men på det tidspunkt var de her briller store og klodsede og vi havde absolut ikke lyst til at bruge dem offentligt. Men teknologien fungerede, vi oplevede forbedring af vores søvn og arbejdede i timevis foran skærmen uden at få ondt i hovedet. Derfor blev Blux født.

Vi tog den fantastiske teknologi og integrerede denne i stilrene, flotte briller til en overkommelig pris så alle kan være med.

En investering i dit helbred

Blux er er en investering i dit helbred, som du kan optimere markant, hvis du bruger vores briller korrekt. Størstedelen af vores kunder oplever en væsentligt forbedret søvn og en stigning i deres energiniveau. Flere andre kunder har ikke længere spændingshovedpiner, migræne mm. som følge af Blux.

OPTIMÉR DIN SØVN
ØGET PRODUKTIVITET

Teamet bag Blux

  • Kristian Møller

    CEO & founder

  • Alexander Sterler

    CMO & founder

  • Emilia Ciepiel

    CTO & founder